Se incarca

360 Video


Venim cu un concept nou în zona de entertainment pentru evenimente: 360° Video. Le oferim invitaților voștri o experiență inedită, captând trăirile și emoțiile lor în videoclipuri de câteva secunde. Pe scurt, voi vă ocupați cu distracția, iar noi ne asigurăm că vă veți aminti de cele mai tari momente.

 

Vă alegeți cele mai distractive accesorii și, în timp ce vă arătați mișcările preferate de dans, camera video se rotește în jurul vostru.
Videoclipurile au efecte vizuale (slowmotion, fastmotion, boomerang, plus alte accesorii fun) și pot fi personalizate cu un logo și o melodie de fundal, în funcție de preferințele voastre.
Un clip video este gata în 1-2 minute și are durata de 13 secunde în formă finală. Acestea pot fi trimise prin e-mail sau printr-un link de acces.

 

Ne integrăm ușor în orice peisaj! Fie că organizați petreceri private (nunți, botezuri, aniversări, banchete, baluri etc.), festivaluri, concerte, expoziții sau evenimente corporate, nouă ne plac provocările și suntem deschiși să colaborăm.

24Events.ro

TOP