Se incarca

FUM GREU


Efectul de "Fum Greu"
Folosita in masini speciale, gheata carbonica, genereaza fum greu, deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste, creaza acea senzatie deosebita de "dans pe nori".

Masina de fum greu este un aparat profesional ce are menirea de a va transforma nunta intr-una de vis. Functioneaza pe baza de gheata carbonica, aceasta produce un strat de fum greu ce nu se ridica la mai mult de 30 de cm de sol. Este un element ce va da un plus de unicitate si originalitate nuntii/evenimentului dumneavoastra.

Intotdeauna ti-ai dorit ca atunci cind vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii tale deasupra norisorilor, intr-o atmosfera de basm si sa gusti din paharul cu "potiunea magica a dragostei". Acum toate acestea sunt posibile utilizand efectele speciale cu gheata carbonica. Gheata carbonica este dioxidului de carbon solid si are o temperatura de aproximativ -78,5 ° C, este 100% alimentara, NON TOXIC. Se mai numeste gheata uscata fiindca nu se topeste ci sublimeaza, adica se transforma din starea solida direct in starea gazoasa (rezultind CO2 gaz) si nu lasa in urma umezeala sau alte reziduuri, este utilizata in multe domenii industriale, laboratoare, iar mai nou la efecte speciale si divertisment.

24Events.ro

TOP